NA24.no

- Det å være rik ga meg svært lite

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Media gjør det ikke lettere å være gründer

Like etter at 2012 hadde meldt sin ankomst, ble det enda en gang oppstyr rundt Vollvik i media. Hans mobilselskap Ludo ble begjært konkurs av linjeleverandør Ventelo. Rundt 40 000 abonnenter risikerte å miste summetonen. Sjefen sjøl derimot, var aldri i tvil om at ting skulle løse seg.

- Media gjør det ikke lettere
- Klart jeg som alle andre mennesker blir noe preget av så store utfordinger som jeg har hatt. Og det faktum at ting utbroderes så kraftig i media, gjør nok ikke saken spesielt bedre, sier gründer og Ludo-sjef Idar Vollvik til Teknologia.no.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK

På sosiale medier berolighet han gang på gang kundene om at de kom til og beholde summetonen – og det gjorde de. Redningen ble Chess – mobilselskapet som Vollvik selv bygde opp. De overtok Ludo-kundene, og Vollvik kunne senke skuldrene.

Nå skal Vollvik satse i Thailand i følge nettstedet, og han skal satse stort. Han vil gjøre internasjonal suksess med Ludo. Han har flere ganger uttalt at dette er den største muligheten han har stått ovenfor i sitt liv.

Liker ikke deppe
Vollvik depper sjelden. I stedet snur han det negative til noe positivt, og forsøker å reise seg igjen. Hva som er hans store mål er han usikker på, men at han har satt seg mange mål er det ingen tvil om.

- Jeg har flere mål med forskjellige ting. Det blir vanskelig å gå inn på alle, men det å kunne være frisk og arbeidsfør gjør nok at arbeide i seg selv blir det største målet. Og så er jeg ikke redd for å innrømme at jeg også har virkelig store ambisjoner denne gang, sier han til Teknologia.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere