NA24.no

- Det er «tullinger» som har skapt verden

- Det er «tullinger» som har skapt verden, sier Colonialmajor Odd Reitan med et stort smil.
- Det er «tullinger» som har skapt verden, sier Colonialmajor Odd Reitan med et stort smil.
Sist oppdatert:
Odd Reitan flesker til med et smil.

Colonialmajoren har all grunn til å smile.

Halvårstallene til Reitangruppen viser gode prestasjoner og resultatutvikling innen drivstoff, kiosk, dagligvare og eiendom.

- I Norden og på Baltikum har vi dyktige og «gærne» mennesker som elsker det vi i Reitangruppen holder på med. Det er «tullinger» som har skapt verden, sier Colonialmajor Odd Reitan med et stort smil.

- Når resultater før gevinster og verdiendringer er bedre enn i fjor, er jeg fornøyd. Da vet jeg at den underliggende drifta er solid.

Totalt omsatte Reitangruppen varer og tjenester for 39,9 milliarder kroner første havlvår i år, mot 36,7 milliarder i tilsvarene periode i fjor.

Av dette var det gullkalven innen dagligvaresegmentet, Rema 1000, som ikke overraskende var største bidragsyter med en omsetning på nesten 28,3 milliarder kroner. Det er noe mer enn hva som var tilfelle i første halvår i 2013, da omsetningen var på drøyt 25,6 milliarder kroner.

Reitangruppen omsatte i 2013 (inkl. franchiseomsetning) for 77 milliarder kroner, sysselsetter 35.000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap.    


         

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere