NA24.no

- Dette er en kjempesignering

BLOGGER FOR NETTAVISEN: Her signerer Silje Vallestad avtalen med Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum.
BLOGGER FOR NETTAVISEN: Her signerer Silje Vallestad avtalen med Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum. Foto: Morten Ø. Karlsen
Sist oppdatert:
Årets kvinnelige gründer skal blogge for Nettavisen.

PALO ALTO (Nettavisen): Silje Vallestad, som i 2011 ble kåret til årets kvinnelige gründer i Norge, har startet blogg i Nettavisen.

- Dette er en kjempesignering for Nettavisen. Å få Silje inn som blogger i Nettavisen er en stor berikelse for avisen og alle våre lesere, sier sjefsredaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen.

Denne uken signerte Gunnar Stavrum og Silje Vallestad kontrakten som gjør henne til blogger i Nettavisen.

Følg bloggen til Silje Vallestad her

Signeringen fant sted i Palo Alto i California, hvor Vallestad nå bor. Herfra skal hun blogge for Nettavisens lesere «Om trender, duppedingser og gründerlivet i Silicon Valley».

- Jeg gleder meg til å dele gründerlivet og Silicon Valley livet med norske lesere. Det meste av det store som skjer på tech fronten starter jo her borte, så nå skal nordmenn få et lite innblikk både i tjenestene som trolig kommer til Norge og i den hverdagen jeg og andre gründere lever her. Det er mye som har overrasket meg her i Silicon Valley.

Silje er gründeren bak den personlige trygghetsappen bSafe som er den mest brukte trygghetsappen i verden. bSafe lar brukerne sette opp sine egne trygghetsnett med venner og familie der sirkelen kan hjelpe hverandre til økt trygghet i hverdagen.

Denne uken lanserte hun også en premium-versjon av appen, hvor bSafe fra nå av kobles opp mot en døgnbemannet alarmsentral og vektertjenester i hele Norge.

- bSafe kobler deg direkte opp mot døgnåpen alarmsentral som får opp profilen din, din nøyaktige posisjon og videoopptak fra der du er hvis alarmen aktiveres. Dette responderer de på umiddelbart og sender riktig hjelp til deg.

I tillegg til å bli kåret til Årets Kvinnelige Gründer, er Silje Vallestad også utnevnt som Young Global Leader av World Economic Forum, og ble i fjor også kåret til en av de 20 fremste business tenkerne i Norden.


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere