Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

- Dette halverer prisene i Sverige

Foto: Marius Antonsen (Nettavisen)
- Det er så enkelt at det er nesten umulig, sier Hampus Söderström.

Sommeren 2012 startet Hampus Söderström Harryklubben.

Den skal ifølge Söderström være en grasrotbevegelse som skal skape oppmerksomhet rundt de store prisforskjellene mellom Norge og Sverige. I et år har han og resten av medlemmene kjempet for lave priser.

Enda lavere priser
Det skal den gjøre blant annet ved å inngå rabattavtaler med svenske butikker og dermed gjøre svensketurene enda mer lønnsomme.

Nå har Harryklubben gått inn i et samarbeid med ABCExpress Hotspot som skal gjøre det enda billigere for nordmenn å handle i Sverige.

Gjennom flere nettbutikker, som du kan finne på ABCExpress siden sider, kan varene komme ned i en tredjedel av prisene i butikk.

På Drinko kan man bestille det man vil av varer til en lavere pris enn det allerede er i Sverige. Varene blir bestilt fra Tyskland og levert i Sverige. Deretter leveres varene på den butikken som du velger å hente varene.

- Ved å bruke denne tjenesten kan man betale halve prisen av de vanlige prisene i Sverige. Det er så enkelt at det er nesten umulig, sier Hampus Söderström, leder for Harryklubben, til Nettavisen NA24.

Tar av på Facebook
- Dette er det ingen som prater om og ytterst få som vet om. Den norske staten vil ikke at denne informasjonen skal komme ut, sier Hampus Söderström som kjemper kampen mot høye avgifter i Norge.

Etter at dette ble delt på Harryklubben sine sider på Facebook har kommentarfeltet blitt fylt med folk som er interesserte i tilbudet.

- Jeg må si responsen er meget bra med tanke på at det er fredag formiddag og høstferie, sier Söderström om responsen på Facebook.

Over nettet kan man bestille øl, bag i box, vin, champagne, cava, rom, vodka, whisky, conganc med mer.

En betingelse er at man selv må hente varene og signere på at de har blitt hentet.

- Bidrar til svart marked i Norge
Harryklubben samarbeider med en del svenske bedrifter for å gjøre det billigst mulig for forbrukerne. Men deres egentlige mål er å få norske politikere til å få politikerne til å våkne.

-Harryklubben synes at avgiftene i Norge er alt for høye og bidrar til et stort svart marked i Norge, sier Söderström.

Nå satser han på at nettet kan bidra til enda billigere priser for norske harryhandlere.

- Harryklubben har et samarbeid med Drinko der vi vil støtte og hjelpe det Norske folket å gjøre en bra deal på nettet. Netthandel har kommet for å bli og det øker, sier Söderström.

Det er en av hjemmesidene man kan bestille varer fra. Akkurat nå har de tilbud på blant annet coca-cola til 49 kroner brettet.

Harryklubben har vært svært populær siden den ble dannet sommeren 2012.

- 26.000 medlemmer i Harryklubben nå og det klikker inn nye hele tiden. Vi har også 5.000 stykker som har meldt seg på nyhetsbrev hvor de får sms varsler, sier Söderström.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!