*Nettavisen* Økonomi.

- Dette mangler stjernefaktor

KAN BOMME: Øivind «Elg» Elgenes er først ut i «Hver gang vi møtes».

Etterlyser større artister i «Hver gang vi møtes».

28.02.14 11:38

En ny sesong av «Hver gang vi møtes» nærmer seg. Årets artister er Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, Øivind «Elg» Elgenes, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Simone Eriksrud og Alexander Rybak.

TV-ekspert Per Christian Strand Teslo er ikke særlig imponert over artistlisten som møter seerne lørdag kveld.

- «Hver gang vi møtes» mangler stjernefaktor. Før så skiltet TV 2 med store artister som Kurt Nilsen, Morten Abel og Lene Malin. Kanalen mangler også artister som appellerer til yngre seere, sier Teslo til Nettavisen.

Flere «outsidere»

Første sesong av «Hver gang vi møtes» ble sendt i 2012. Serien er basert på et nederlandsk TV-format. Det er tredje sesong TV 2 nå sender.

- Det er kanskje flere «outsidere» enn tidligere. Før hadde programmet artister som alle hadde et forhold til. Samtidig kan dette være en mulighet for at folk får øynene opp for andre artister, sier Teslo i Carat.

Glenn Engebretsen i mediebyrået MEC tror Teslo tar feil. Han er godt fornøyd med artistlisten.

- Øivind «Elg» Elgenes og Alexander Rybak er store navn. Det hjelper ikke om TV 2 hadde satset på yngre og mer populære navn. Kanalen når ikke unge seere uansett en lørdags kveld, sier han til Nettavisen.

Må lykkes fra første stund

Programserien starter nesten samtidig med «Mesternes mester» på NRK. Programmet har som regel utklasset den forrige storsatsingen fra TV 2-satsingen - «Klippkompaniet».

- TV 2 er avhengig av at «Hver gang vi møtes» treffer fra første stund. Det blir vanskelig å lykkes uken etter, sier Per Christian Strand Teslo.

Det er Engebretsen i MEC enig i.

- Sånn er det med alle TV-programmer. Vi ser sjeldent programmer som tar seg opp underveis, sier han.

Teslo i Carat understreker at TV 2 har lagt bak seg en solid premiereuke med flere gode seertall. Han tror «Hver gang vi møtes» vil havne på rundt 5-600.000 seere.

- Tidligere sesonger har også sørget for låter som har blitt populære, som igjen har bidratt til merinteresse, sier han.


Hva synes du om årets artistliste i «Hver gang vi møtes»? Si din mening i kommentarfeltet!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.