NA24.no

NIANTIC har lansert en Halloween-spesial for Pokémon GO.
NIANTIC har lansert en Halloween-spesial for Pokémon GO. (Niantic)

- Dette var akkurat det Pokémon GO trengte

Sist oppdatert:
Har lansert egen Halloween-spesial.

NEW YORK (Nettavisen): Sommerens store spill-farsott, Pokémon GO, har dalt i popularitet. Utgiver Niantic kritiseres for å gjøre for lite for å snu utviklingen, men nå har de lansert en Halloween-spesial.

Fram til 1. november kan spillerne regne med en å støte på nye figurer. Det er ifølge Business Insider også økt sjanse for å finne karakterer som Drowzee, Gastly, Gengar, Golbat, Haunter, Hypno og Zubat.

Dette kommer som bestilt, skriver spillkommentator Paul Tassi hos Forbes.

- Halloween-eventet er nøyaktig det både fans og Niantic trengte akkurat nå, mener Tassi.

«En rekke faktorer bidrar til at Pokémon GO ikke er det verdensfenomenet det var i sommer. For mange er vinteren på vei, noe som gjør det mindre fristende å gå utendørs for å jakte på Pokémon. For andres del er de bare lei av spillet og har innsett at de aldri vil fange eller utvikle de siste figurene de mangler», skriver Tassi.

Halloween-eventet byr på flere nye figurer og store bonuser for stort sett all aktivitet du gjør, skriver Forbes-kommentatoren.

«Dette er gode nyheter for Niantic. Det siste døgnet har spillet hoppet tilbake til toppen av listen over mest innbringende apper», konstaterer Tassi.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere