NA24.no

Valuta USD 8,08 EUR 9,62 GBP 10,93 SEK 91,28
Oslo Børs 0,76%
Foto: Charles Sykes (Scanpix)

- Du får 600.000 om du vil bli min venn

Milliardær på spesiell handletokt.

I Allen Salkins nye bok, «From Scratch: Inside the Food Network», kommer det fram at milliardæren Steven Cohen betalte kjendisen Guy Fieri store summer for å bli hans venn i en dag.

Guy Fieri er programleder i det amerikanske matprogrammet Diners, Drive-Ins and Dives.

Dagen de skulle tilbringe sammen gikk ut på å at Cohen skulle få være med i en episode av det populære programmet, skriver Time Entertainment.

Page Six skriver at forfatteren Salkins skriver i sin bok «paid Guy Fieri 100.000 dollar to be his friend for a day». Noe som vil si at Cohen betalte nesten 600.000 norske kroner for vennskapet.

Etter å ha spilt inn programmet skal de ha blitt gode venner.

En talsperson for Cohen forteller Page Six at historien ikke stemmer, men at Cohen og Fieri kjenner hverandre. Noe Fieri påpeker i hans program.

I denne episoden besøker programlederen en pølserestaurant i Fairfield, Connecticut. Når han ankommer restauranten nevner han at det var hans venner Alex og Steven (Cohen og hans kone) som fortalte om stedet. Fieri nevner også at ekteparet inviterte han til deres hus for å spise middag en kveld.

De to vennene har dog ikke hatt mye tid til å henge sammen, da Cohen, grunnleggeren av SAC Capital Advisors, nå blir tiltalt for å ha unnlatt å forhindre innsidehandel mellom to ansatte, skriver Times Entertainment.

Se klippet der Cohen nevnes nedenfor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere