NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%

- Gå av eller begå selvmord!

Sist oppdatert:
Amerikansk senator er ikke nådig mot AIG-topper.

Den republikanske senatoren Charles Grassley foreslo mandag at AIG-toppene burde «følge det japanske eksemplet».

NA24 - din næringslivsavis

Det var under et intervju med en radiostasjon i Iowa at Iowa-senator Grassley kom med skarp kritikk mot AIG-toppene, skriver MSNBC.

Les hele saken her

- Jeg foreslår at de kanskje bør bli fjernet, noe som er helt åpenbart. Men jeg vil også foreslå det som ville fått meg til å se på dem med litt blidere øyne, og det er at de følger det japanske eksemplet og står foran det amerikanske folket, bukker og skraper og sier: Unnskyld., uttalte Grassley til radiostasjonen, før han fulgte opp:

- Deretter bør de gjør en av to ting: Enten gå av, eller begå selvmord. Og når det gjelder japanerne, begår de selvmord fremfor å unnskylde noe.

Denne kommentaren føyer seg inn i en rekke sinte stemmer i USA, hvor det har vakt stor oppsikt at AIG-ansatte får 165 millioner dollar i bonuser samtidig som forsikringsgiganten har blitt tilført flere milliarder dollar for å overleve.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere