NA24.no

Foto: DENNIS VAN TINE (EPA)

- Han slipper billig unna

Sist oppdatert:
Amerikanske mediekritikere mener at David Letterman slipper lett unna utroskapssaken - fordi han er morsom.

(SIDE2:) David Letterman er en medieyndling i USA. Derfor slipper han lett unna utroskapssaken, mener andre talkshowverter på amerikansk fjernsyn.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Hadde han vært konservativ...
Den tradisjonelt konservative TV-kanalen Fox' vert Bill O'Reilly og hans gjester mente at Letterman slapp billig unna fordi han ikke er en konservativ mann. At Letterman aldri har preket moral, er godt for ham nå, mener Fox.

- Hadde han vært Rush Limbaugh, ville dette fått mer blekk enn Hiroshima, sa gjest Bernard Goldberg ifølge Entertainment Weekly.

O'Reilly har imidlertid ikke gått i strupen på kollega Letterman.

Anerkjent produsent
MSNBC synes det er talende at det er Lettermans bekjennelser, først hans utroskap og så hans beklagelse overfor kona, som er det eneste som blir fokusert på. At det faktisk er en anerkjent produsent for CBS som er siktet i utpressingen, får skandaløst lite plass, sier Keith Olbermann, som mener dét er den virkelige historien.

Derimot har MSNBCs mann jobbet med den siktede Robert Halderman, og selv om han roser ham for hans gode produsentevner, sier han samtidig at han ville være blant de fem øverste på listen over personer Olderman ville tro kunne presse andre for penger.

Holder munn
Entertainment Weekly bemerker at få talkshowverter ønsker å angripe David Letterman.

Jay Leno, Conan O'Brien, ja selv Jon Stewart har unnlatt å nevne saken i det hele tatt.

Craig Ferguson, som har sitt sene prateshow, sa bare pene ord om sjefen. Det er nemlig David Lettermans produksjonsselskap som produserer The Late Late Show med Craig Ferguson.

- Nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg fikk jobben, sa Ferguson med et glis mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere