NA24.no

- Høyre er i krise

Sist oppdatert:
- Høyre er i krise, sier Torbjørn Røe Isaksen i Unge Høyre. Han gir Høyre-leder Erna Solberg skylden.

Røe Isaksen mener at Høyre går mot nye valgsmeller etter det dårlige valget i høst, og frykter avskalling til Frp og Venstre.

Det han først og fremst beskylder Erna Solberg og ledelsen i Høyre for, er at de ikke har vært villig til å ta viktige debatter. Mens de var i regjering var det viktigere å hylle statsråder enn å ta viktige samfunnsdebatter.

– Vi kjempet en valgkamp på det vi allerede hadde innført, sier Isaksen ifølge NTB. Han savner at Høyre er mer åpent for intern diskusjon.

Den viktigste forklaringen på at Høyre tapte valget er ifølge Unge Høyre-lederen at Høyre ikke hadde noen nye politiske forslag å komme med til Norge og mener at krisestemningen i partiet må bli mye tydeligere.

Erna Solberg har følgende svar på kritikken:

- Hvis han med kritikken sin snakker om det som har vært, er vi helt enig. I valgkampen ble vi tvunget til å bruke mye av tiden vår i media på å forsvare det vi hadde gjort. Det var ikke noe vi ønsket. Det var slik det ble, fordi vi satt i regjering, er Erna Solbergs respons til at Unge Høyre-lederen nå går ut og etterlyser flere nye ideer, mer krisestemning og mer intern debatt i moderpartiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere