*Nettavisen* Økonomi.

- Jeg ble lurt av Vollvik

StenTure Jensen Don Maclean Mojo 3G Foto: Stig Martin Solberg

Mangemillionær og investor Sten Ture Jensen beskylder Vollvik for thailandsk aksjebløff.

04.12.12 21:32

BANGKOK/OSLO (NA24): Investor Sten Ture Jensen føler seg lurt etter aksjekjøp av Idar Vollvik. Det skriver Finansavisen tirsdag ifølge hegnar.no.

Investor Sten Ture Jensen kjøpte i mars 500.000 Ludo-aksjer av Idar Vollvik. Ifølge Finansavisen tok Vollvik pengene, men leverte aldri aksjene.

– Jeg føler meg lurt, sier Jensen til Finansavisen.

Ifølge Jensen var Vollvik i så desperat behov for penger at han ga en garanti om at han kunne kjøpe tilbake aksjene til samme pris når Jensen ville.

– Vollvik sa at han trengte tid, sier Jensen til Finansavisen etter å ha vært i kontakt med Ludo-gründeren for et par uker siden.

Satset på Mojo i Thailand - ikke Ludo i Norge
Overfor Nettavisen NA24 gjør Jensen det klart at hans investering i Ludo utelukkende var ment å gå til Vollviks mobilsatsing i Thailand gjennom selskapet Mojo 3G.

- På meg virker det som om Vollvik har brukt pengene på gammel moro i Norge stedet for på Mojo 3G i Thailand, sier Jensen.

FØLG NETTAVISEN NA24 PÅ FACEBOOK

Den norske thailands-investoren er også bekymret over informasjon han har mottatt fra Finansavisens journalister.

- De opplyste meg om at mitt navn ikke var å finne på aksjonærlisten til Ludo til tross for jeg tidligere har mottatt en sluttseddel, sier Jensen.

Knuter på tråden
I august 2012 meldte Nettavisen NA24 at Vollvik hadde problemer i Thailand.

Ludo var i ferd med å bli sparket ut av Vollviks mobilselskap i Thailand, Mojo 3G

- Vi har vært frustrerte over Ludo og det holdt på å gå veldig galt, uttalte administrerende direktør Morten Eriksen i Mojo 3G til Nettavisen NA24.

Investor og styremedlem i Mojo 3G, Don Maclean, var i likhet med Eriksen svært frustrert over manglende fremdrift.

- Vollviks manglende finansielle og operasjonelle oppfølging i forhold til vår gjensidige avtale, gjør at vi ligger minst seks måneder etter planen. Vi nærmer oss en kritisk situasjon, sier Maclean til NA24 i august 2012.

Maclean sto klar med flere investorer som ønsket å delta i mobileventyret i Thailand, hvis det ikke ble en avtale med Ludo.

OPPDATERING: I en e-post til Finansavisen sier Vollvik at askjehandelen mellom ham og Jensen er omgjort og partene er enige. Noe Jensen bekrefter på telefon tirsdag morgen overfor Nettavisen NA24.

LES OGSÅ:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.