NA24.no

- Jeg håper sønnen aldri får vite hva mamma har gjort

KREVER PENGER: Advokat Per Danielsen har fått beskjed av sin klient om å gå til sak mot mammablogger Marianne M. Robertsen.
KREVER PENGER: Advokat Per Danielsen har fått beskjed av sin klient om å gå til sak mot mammablogger Marianne M. Robertsen. Foto: NTB Scanpix / Privat
Sist oppdatert:
Kjendisadvokat stoppet mammablogger.

I et blogginnlegg gikk Marianne M. Robertsen til angrep på sønnens idrettstrener. Det skulle hun kanskje aldri ha gjort.

Treneren i idrettsklubben ble forbanna.

Han hyret inn kjendisadvokat Per Danielsen for å få stoppet bloggen. Etter noen runder i ringen måtte mammabloggeren til slutt kaste inn håndkle. Fredag ble innlegget fjernet.

Synes synd på sønnen

- Saken er en advarsel til alle som tror nettet og blogger er jungel eller ingenmannsland. Samme rettsregler gjelder for alle både på nett og i papiravis, sier advokat Per Danielsen til Nettavisen.

Danielsen synes det er bra at bloggeren fjerner innlegget.

- Hun skriver at hun gir seg etter en juridisk vurdering. Jeg synes bare synd på sønnen hennes på syv år. Jeg håper han aldri får vite hva mamma har gjort, fortsetter han.

Ville ikke gi seg

Blogginlegget hadde tittelen «Mamma på krigsstien», og Marianne M. Robertsen uttalte seg om treneren i mindre hyggelige ordelag. En episode på en oppvisning skal ha utløst det hele.

Tidligere denne uken fortalte hun Nettavisen hun ikke kom til å etterkomme kravet om å fjerne blogginnlegget.

- Jeg står for det jeg mener. Advokaten kan ikke ta meg på noen ting, sa hun til Nettavisen.

I en tekstmelding til Nettavisen skriver Robertsen at hun ikke «orket» mer oppmerksomhet om saken, og derfor fjernet innlegget.

- Jeg er fortsatt enig med meg selv, sier hun.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere