NA24.no

- Jeg har ingenting mer å si

Sist oppdatert:
Men CNN-gründeren snakker ut i sin ferske biografi.

Den er skrevet av en tidligere ansatt hos Ted Turner, og 69-åringen snakker ut om ekteskapet med Jane Fonda, farens selvmord, sparkingen fra Time Warner og hva det skal stå på gravsteinen.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

I «Call Me Ted», som Turner har fått fem millioner dollar i forhåndsbetaling for, heter det at kabel-TV-gründeren vil ha ordene «Jeg har ingenting mer å si» på gravsteinen.

I den 433 sider lange boken som nyhetsbyrået AP har lest, skriver Turner at han og treningsdronningen Jane Fonda ikke klarte å kommunisere med hverandre. Til tross for at begge var veldig glade i hverandre, tok ekteskapet slutt etter ti år.

69-årige Turners far tok livet av seg da sønnen var i midten av 20-årene, og i biografien kommer det frem at Ted Turner fikk diagnosen bipolar (manisk depressiv). En ny psykiater droppet imidlertid diagnosen.

Ifølge rikinglisten til Forbes.com er den tidligere CNN-sjefen nå USAs 190. rikeste med en nettoformue på 2,3 milliarder dollar. Turner insisterer fortsatt på at han ble sparket av tidligere Time Warner-president Garald Levin etter at selskapet slo seg sammen med AOL ved årtusenskiftet. Levin nekter for dette i biografien.

Time Warner kjøpte opp Turner Broadcasting Systems i 1996.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere