NA24.no

- Kan ha positiv effekt på viruset

Foto: HOW HWEE YOUNG (EPA)
Sist oppdatert:
Selskap til himmels på produkt som kan hjelpe mot influensaviruset.

Det svenske selskapet Scandinavian Clinical Nutrition, som er notert på Oslo Axxess, melder tirsdag at selskapet har produkter som har positiv effekt mot griseinfluensaen.

NA24 - din næringslivsavis

Det har fått aksjekursen til å stige rett til himmels. Aksjene i selskapet er sjelden omsatt, men i løpet av dagen er det omsatt aksjer for like mye som de 17 dagene før denne.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Aksjen handles nå for 3,50 kroner, mens den åpnet dagen på nivåer rundt 1,35 kroner. Da pressemeldingen kom ut tidligere på dagen tirsdag gikk imidlertid kursen rett til himmels.

- I tidligere pressemeldinger har SCN beskrevet positive resultater fra en studie hvor det patenterte produktet Immulina ble testet mot influensaviruset H1N1, som nå har blitt knyttet til griseinfluensaen, skriver selskapet i meldingen.

Studien skal vise at Immulina gir en signifikant reduksjon i både de kliniske symptomene og i lungevevskadene en infeksjon av H1N1 gir.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere