NA24.no

- Kjøp disse aksjene

Foto: Montasje (TV 2 Interaktiv)
Her meglerhuset Danske Markets favorittaksjer på Oslo Børs.

Meglerhuset Danske Markets har laget en liste over favorittaksjene på Oslo Børs. Her er meglerhusets fem favoritter:

* Acergy: Aksjen ble oppgradert av Danske etter en sterk fjerdekvartalsrapport. Kursmålet på 12 måneders sikt er på 120 kroner. Danske anbefaler kjøp av aksjen.

* Det norske: Det Norske er Danskes oljefavoritt. Aksjen handles under meglerhusets oppdelingsverdi på 38 kroner per aksje. Meglerhuset mener videre at det er en irrasjonalitet gitt den sterke kontantposisjonen til selskapet.

*Sevan Marine: Ble nylig oppgradert av Akkumuler fra Hold av Danske. Kursmålet er satt til 9,50 kroner per aksje, opp fra 9 kroner. Danske venter sterke resultater fra selskapet i 2010.

* BW Offshore: Danske venter bedring i ratene og løft i ordre inngangen på kort sik. I tillegg til dette venter Danske en positiv effekt av at selskapet noteres på Singapore-børsen, i tillegg til Oslo Børs.

* TGS-Nopec: Denne aksjen ble nylig oppdgradert til Kjøp fra Akkumuler fra Danske-analytikerne. Kursmålet settes til 140 kroner, etter at selskapet ventes å få positiv effekt av økt etterspørsel etter seismikkoppdrag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere