NA24.no

- Mer tempo enn i fjor

- Business as usual, sier analysesjef.

HOLMENKOLLEN (NA24): - Det viktigste er at de store selskapene kjører business as usual og at ingen har merket noen endringer i markedet selv om oljeprisen har falt fra 150 til 100 dollar, sier analysesjef Rune Juliussen i Pareto til NA24.

NA24 - din næringslivsavis

Hovedindeksen, hvor de største selskapene er notert, er ned rundt 28 prosent så langt i år.

Større tempo
Det var langt mellom de store investorprofilene på det femtende Pareto-seminaret for olje- og energisektoren. Men ledelsen i meglerhuset er fornøyd med årets finansgalla.

- Det er mer tempo her i år enn i fjor. sier Juliussen, og sier seg veldig fornøyd med gjennomføringen av årets seminar.

Han mener oppmøte, selskapspresentasjonene, og alle gjestene gir en god ramme.

Seminaret har var onsdag og torsdag. Det har samlet rundt 1.500 mennesker innen sektoren.

Utmerket seg
Juliussen mener det er vanskelig å fortelle hva det er som skiller seg ut, men kort fortalt er det viktigste at store selskaper som Seadrill, PGS, og Aker Solution mener det er business as usual.

- Foreløpig er det litt nervøse investorer og trygge selskaper, sier han.

Han spår et godt seminar til neste, og storsjefen Svein Støle er også fornøyd med gjennomføringen av seminaret i et rustens marked.

- Det har vært kjempebra, og vi er veldig fornøyd, sier Pareto-sjef Svein Støle til NA24 før han haster til lunsjen før årets 15. Olje- og energiseminar går mot slutten.

Oslo Børs

NA24 har hatt sin egen redaksjon på seminaret og du kan lese alle sakene her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere