NA24.no

- Min kone bedro meg for to millioner

Foto: Holm, Morten (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Christer Tromsdal hevder det ikke var voldtekt, men en falsk leilighet i Spania, som gjorde forholdet surt mellom ham og kona.

BORGARTING LAGMANNSRETT (Nettavisen): - Jeg hadde ikke vært gift i to måneder engang før min kone bedro meg for to millioner kroner. Det var da kranglinga i fylla begynte, sa Christer Tromsdal i Borgarting lagmannsrett onsdag.

I retten har hans kone fortalt om angivelige voldtekter som startet tre uker etter at de to ble gift høsten 2007. Voldtekter som finansmannen Christer Tromsdal sier aldri har funnet sted.

Les: - Jeg er ingen voldtektsmann

Sa Tromsdal hadde lurt henne
Men ifølge Christer Tromsdal var det penger som startet det dårlige forholdet mellom de to.

Faktumet er at kona skrev kontrakt med Tromsdal - om salg av halvparten av en leilighet i Spania som hun ikke lenger eide. Dette sier både kona og Tromsdal i retten. De sier begge at dette ble gjort for at hun ikke skulle ha daglig kontakt med sin tidligere forlovede.

Her stopper også den sammenfallende historien.

I lagmannsretten forklarte kona at dette var en kontrakt som ble skrevet fordi hun ikke ville fortelle sin far at hun hadde solgt leiligheten. Dette skal Tromsdal ha visst, og egentlig skulle han hente inn pengene fra hennes tidligere forlovede.

Løy for Økokrim
Til Økokrim sa hun at Tromsdal hadde lurt henne, fordi hun ikke hadde fått oppgjør for denne leiligheten i Spania.

- Men hvorfor sa du til Økokrim at Tromsdal hadde lurt deg for penger når leiligheten ikke var virkelig? spurte advokat Victoria Holmen i retten.

- Jeg trodde at han hadde fått inn pengene fra KK (den tidligere samboeren). Først senere fikk jeg vite at han ikke hadde fått de pengene, sa kona i retten.

Anmeldt kona
Ifølge Tromsdal visste han ingenting om at hun hadde solgt leiligheten tidligere. Han har anmeldt kona for svindel.

- Jeg hadde aldri hørt at den var solgt. Jeg begynte å bli mistenksom, jeg skal innrømme det. Jeg har vært uheldig i kjærlighetslivet før og tenkte "here we go again". Dette var nok et eksempel på at penger og kjærlighet går dårlig sammen, sa Tromsdal i retten.

Tromsdal forklarte seg også om de inkriminerende brevene og de angivelige voldtektene i retten onsdag.

Ifølge ham selv ble brevet skrevet fordi han var livredd for å miste kona.

- Jeg kunne ha skrevet under på hva som helst. Jeg var utrolig dum, men jeg står ikke inne for det som står i dem, sa Tromsdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere