- Nordmenn involvert i konspirasjon

Foto: Heiko Junge (Scanpix)

I en ny bok knyttes blant annet Jens Stoltenberg, Jan Petersen og Eivind Reiten til en verdensomfattende konspirasjonteori.

15.03.06 09:06

I sin nye bok «Makten bak makten» skriver journalist Per-Aslak Ertresvåg om en hemmelig orden som angivelig styrer verden.

I boken forteller Ertresvåg om en hemmelig sammensvergelse som planla både 1. og 2. verdenskrig og som finansierte både kommunismen i Russland og Hitlers opprustning.

Fotfeste i Norge
Forfatteren mener at den skjulte makten har funnet fotfeste i Norge. Han peker spesielt på at flere fremstående nordmenn har deltatt på de myteomspunne Bilderberg-konferansene.

Bilderberg er en årlig konferanse hvor et lite utvalg av verdens aller mektigste inviteres. De har ikke lov til å diskutere hva som skjer der med omverdenen.

Norske deltagere på Bilderberg har ifølge boken inkludert norske samfunnstopper som Eivind Reiten, Svein Gjedrum (Norges Bank), John G. Bernander (NRK), Tinus Nagell-Erichsen (største aksjonær i Aftenposten), Thorvald og Jens Stoltenberg, Gro Harlem Brundtland, Kristin Clemet og Kåre Willoch.

Klikk på bildet for å forstørre.

Norge endres
Ertesvåg mener at i takt med at stadig flere nordmenn i hemmelighet har blitt innrullert blant bilderbergerne har også det norske samfunn gradvis endret karakter.

Han skriver at vår militære forsvarsevne på kort tid er revet ned, og at endringer i landbruket har satt vår evne til å brødfø befolkningen ut av spill.

- Ertresvåg avdekker i denne boken at hemmelig, samfunnsskadelig konspirativ virksomhet, som den Lund-kommisjonen eksponerte en flik av, nå har et omfang og en bredde som truer vår vestlige sivilisasjon, skriver generalmajor og forfatter Torkel Hovland i bokens forord.

Boken lanseres onsdag denne uken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.