- Ny økonomisk handlekraft

Foto: (Illustrasjon)

Bank2 la frem årsresultatet, og sikter mot å bli på topp 3 i innskuddsmarkedet.

11.03.08 21:35

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Bank2 ASA leverte et resultat før skatt på 35,7 millioner kroner for 2007, skriver selskapet i en pressemelding. Resultat etter skatt ble 25,7 millioner kroner. Etter knappe to og et halvt års drift har Bank2 ASA passert en forvaltningskapital på 2316,8 millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

- Bank2 ASA er spesialist på prosjektfinansiering, gjeldsrefinansiering og omstartslån. Selskapet leverer «ny økonomisk handlekraft» til privatkunder så vel som til små og mellomstore bedrifter. Vi er blitt et godt alternativ i markedet, sier styreformann Jon H. Nordbrekken i pressemeldingen.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Året bar preg av stor etterspørsel etter bankens tjenester innenfor utlån. Det var 675 nye kunder som fikk innvilget lån i 2007, og totalt utgjorde samlet kreditt og utlån 984 millioner kroner ved utgangen av året.

Innenfor innskuddsmarkedet har Bank2 ASA valgt å ta en posisjon ved over tid å være på topp 3 når det gjelder rente på innskudd over kr 50 000,- uten bindingstid.

De forteller at kundetilstrømningen på innskuddssiden også har vært meget god, og nevner rentegarantien på plasseringskonto som hovedårsak.

Bank2 ASA forventer vekst i så vel omsetning og resultat i 2008.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.