- På grunn av ham kaller alle meg prostituert. Han skal i fengsel.

Den tidligere sjefen for det internasjonale pengefondet IMF Dominique Strauss-Kahn (bildet) vil trolig inngå forlik med stuepiken som anklager ham for seksuelle overgrep på et hotell i New York. Strauss-Kahns advokater skulle mandag møte advokater for Nafissatou Diallo ved en domstol i byen. Det har vært antydet at Diallo vil få utbetalt en erstatning på seks millioner dollar

Den tidligere sjefen for det internasjonale pengefondet IMF Dominique Strauss-Kahn (bildet) vil trolig inngå forlik med stuepiken som anklager ham for seksuelle overgrep på et hotell i New York. Strauss-Kahns advokater skulle mandag møte advokater for Nafissatou Diallo ved en domstol i byen. Det har vært antydet at Diallo vil få utbetalt en erstatning på seks millioner dollar Foto: Allan TANNENBAUM (Afp)

Stuepiken som anklaget den tidligere IMF-sjefen Dominique Strauss-Kahn har ikke gitt seg. Nå snakker hun for første gang.

25.07.11 10:57

– Jeg ropte, ' hello, housekeeping'. Ingen svar.

Beskjeden fra sjefen var klar: Rom 2806 er klart for rengjøring. Nafissatou Diallo var klar til å ta fatt. Men for å være sikker, ropte hun en gang til:

– Hello? Housekeeping!

Døren til soverommet i suiten var åpen, og hun kunne se deler av sengen. Hun så seg rundt stuen for å se om det var noe bagasje der.

– Hello? Housekeeping!

Plutselig sto han der, uten forvarsel. En naken mann med hvitt hår.

Første intervju
Slik begynner det første intervjuet med Nafissatou Diallo (32), inntil nå bare kjent som "DSK Maid".

Stuepiken har gitt både Newsweek og ABC News tillatelse til å trykke navnet hennes, og ABC News kunngjorde at de skal sende et intervju med henne på TV mandag morgen, mens Newsweek trykker intervju og bilde av henne på forsiden.

Stuepiken som anklaget den tidligere IMF-sjefen Dominique Strauss-Kahn for voldtektsforsøk, sier hun vil ha rettferdighet og at han skal gå i fengsel.

– På grunn av ham kaller alle meg prostituert, sier hun til Newsweek.

– Som en gal mann
I intervjuet sa hun sa at han var som en gal mann, og at han angrep henne da hun kom inn i rommet hans på luksushotellet Sofitel i New York.

– Jeg vil se ham satt i fengsel. Jeg vil han skal vite det fins steder der man ikke kan bruke sin makt, der han ikke kan bruke sine penger, sa Nafissatou Diallo.

Det er første gang den 32 år gamle immigranten fra Guinea gir lyd fra seg siden den sjokkerende anklagen om at Strauss-Kahn kom naken ut av badet på rommet sitt og tvang henne til munnsex.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.