- Panting er ikke noe jeg vil gjøre igjen

Foto: Privat

Nå har Elin (23) fått festet seg til en ny fest.

23.02.13 12:28

I et halvt år pantet Elin Halvorsen (23) flasker. Alt for å få råd til å dra på partytur til Miami.

The Miami Groove Cruise er et partyarrgangement presentert av Miracle Madness. De tar godt betalte nordmenn med på en eksklusiv ti dagers reise til Miami og Bahamas.

For å ta del i den eksklusive festen må du punge ut med mellom 15.995 og 21.995 kroner.

Pantet seg veien
Halvorsen bestemte seg for at hit skulle hun. 23-åringen hadde ingen fast inntekt og måtte derfor ty til andre måter å samle inn penger.

Etter mye frem og tilbake falt valget på panting. 23-åringen dannet en Facebook gruppe «Halvorsen panter seg til Miami!». 15 juni 2012 startet innsamlingen og det skal ha gått over all forventning. Halvorsen måtte noen ganger dra langt for å hente flasker.

Foto: Privat

- Lengste stedet unna var i Gjerstad, der hentet jeg flasker for 2000 kroner. Det har lønt seg, men men må ha tid til det, sa Halvorsen til Nettavisen NA24 da hun var i Miami.

Det ble stor interesse rundt Halvorsen, som fikk kallenavnet «Pantedama». Dette skal ha lagt mye press på innsamlingen, men hun klarte å nå målet.

Med lange kjøreturer over flere steder i landet, samlet hun til slutt inn over 23.000 kroner i på flasker, ekskludert pengene hun brukte på bensin. I januar var «Pantedama» i Miami.

- Vi har det kjempefint, og det var definitivt verdt pantingen, sa Halvorsen da hun var i Miami.

Foto: Privat

Får gratis tur
Etter turen til Miami fikk Halvorsen beskjed av gutta bak Miami Groove Cruise at hun snart ville få en gave som det ikke var plass til i postkassen.

Men etterhvert kom gaven i posten og dette var en «Golden Ticket» til Miami Groove Cruise.

- De var veldig fornøyd med det jeg hadde gjort. Så de ville gi meg en oppmerksomhet. De har nesten synes denne pantingen har vært mer gøy enn meg selv. Jeg skulle få en gave som var for stor til å passe i postkassen, sier Halvorsen til Nettavisen NA24.

Men etterhvert kom gaven i posten og det var en «Golden Ticket» til Miami Groove Cruise.

Foto: Privat

- Det er fantastisk. Jeg fikk sjokk og ble veldig glad, sier Halvorsen som gleder seg til neste tur.

- Var pantingen verdt det?

- Absolutt! Det var noen ganger jeg virkelig tenkte hvorfor gidder jeg, men det var kjempegøy når jeg var der nå. Så er glad jeg gjorde det, sier Halvorsen.

Neste tur vil derimot ikke finansieres gjennom panting.

- Det er jeg rett og slett dritt lei av. Ikke noe jeg vil gjøre igjen. Mamma var fornøyd med at jeg tok hennes flasker, så jeg tar nok hennes og bestemor og bestefar sine ved siden av mine egne, sier Halvorsen.

Nå er Halvorsen på utkikk etter jobb.

(Se bilder fra Halvorsen sin tur i videoen)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag