*Nettavisen* Økonomi.

- Riktig av Hydro

Det er nesten umulig å gardere seg mot lekkasjer som Hydro ble rammet av.

19.02.07 12:53

I dag ble det kjent at nøkkeltall fra Hydros fjerdekvartals-regnskap har sirkulert utenfor Hydro-sfæren i flere dager. Avsløringen i Dagens Næringsliv førte til at selskapet valgte å fremskynde offentliggjøringen av kvartalstallene med en dag, til i dag mandag.

NA24 - din næringslivsavis

- Slik situasjonen var, var det helt riktig av Hydro å gå ut og fremskynde offentliggjøringen, sier daglig leder Crux Kommunikasjon, Ketil K. Jørgensen, til NA24.

- Vanskelig å gardere seg
- Det er en utfordring for alle børsnoterte selskaper at det er vanskelig å gardere seg 100 prosent mot at informasjon kommer på avveie, mener Jørgensen.

Kommunikasjonseksperten mener dette gjelder både i forhold til rapporter og i forhold til andre forretningskritiske prosesser.

- Trist
Han presiserer samtidig at han ikke kjenner til hva som har skjedd i dette konkrete tilfellet, og at han kun uttaler seg på generelt grunnlag.

- Når slikt skjer er det trist, men så får de gjøre en evaluering internt for å sørge for at dette ikke skjer igjen. Det er jeg sikker på at de kommer til å gjøre, sier Ketil K. Jørgensen til NA24.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.