NA24.no

- Rimi-Hagen har lav selvtillit

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Steinar Lem mener kjendiser med prangende bursdager har dårlig selvtillit.

Talsmannen i «Framtiden i våre hender» fnyser av de storslåtte bursdagsfeiringene til finanskjendiser som Christen Sveaas og Stein Erik Hagen.

- Det er folk med lav selvfølelse som prøver å bøte på det ved å gjøre noe som koster mye penger, sier Lem til Dagbladet.

Han tror ikke hovedpoenget med de storslåtte feiringene er selve festen, men å befeste at man er steinrik.

- Signalet de sender er «jeg er en person som gir blaffen i at vi lever i en verden med utstrakt fattigdomsdød, og synes det er helt i orden at jeg sløser bort gigantiske summer til fest og moro», fortsetter han.

Lem mener Hagens store bursdagsfeiring førstkommende lørdag viser at han har et markeringsbehov, og betegner festen, som blant annet skal inneholde fyrverkeri, som «vulgær».

En av dem som lever godt på rikingenes partyiver, er event-guru og eks-toppalpinist Odd Sørli. Han arrangerer også Hagens 50-årsfest på lørdag, og dro i fjor inn 50 millioner kroner på partyfiksingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere