NA24.no

Foto: Paul Weaver (Side2)

- Se og Hør visste at jeg var gravid

Sist oppdatert:
Maria Skappel fikk telefon fra bladet to dager etter at hun fant det ut selv...

(SIDE2): 23 år gamle Maria Skappel begynner å bli paranoid av kjendisstatusen.

Ubehagelig
I et intervju med gratismagasinet Steen & Strøm forteller hun at Se & Hør ringte henne to dager etter at hun selv fant ut at hun var gravid og sa de visste hun var det.

- «Vi veit det», sa de, og «hva har du å si til det?» Det var svært ubehagelig, forteller hun.

Paranoiaen har kommet krypende fordi hun ikke vet hvem som har hvisket ukebladet i øret nyheten om graviditeten så raskt etter at hun selv fikk det bekreftet.

- Det er nettopp det. Hvor mange visste det etter to dager? Man blir jo paranoid. Og da begynner det å bli litt skummelt.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Holdt privatlivet atskilt
Mamma Dorthe Skappel har klart å holde privatliv og jobb atskilt - noe Maria også håper at hun skal klare, nå med en gryende designkarriere, modellkarriere og baby på vei.

- Ja, det er en vanskelig balansegang. Og når jeg nå skal ha barn, føler jeg at det er ekstra viktig å holde de to tingene litt atskilt. Og det er kanskje det største mamma har gjort for oss, at hun har holdt jobb og privatliv atskilt. Det har betydd ekstremt mye for meg, forteller hun i intervjuet.

Maria røper også at hun og kjæresten Andreas Holzweiler venter en liten jente. 23-åringen har termin i desember.

Miniatyr-paret
Skappel og Hoøzweiler er ikke bare kjærester, men har også slått seg sammen på designerfronten. I fjor lanserte de smykkekollekjsonen «Miniatyr».

Den ble først presenrtert i København, deretter vist under Oslo Fashion Week. «Miniatyr» er små briller og solbriller og med de kule kjedene følger det med UV-beskyttende glass, etui og pusseklut.

Deres motto er blant annet «vi prøver å se på de store tingene i et mindre perspektiv, da blir virkeligheten større og mer åpenbar». Mininbrillene selges i Norge, Danmark, Sverige og Nederland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest