NA24.no

- Snart helg

Fredag har vært en kjedelig dag for aksjemeglerne på Oslo Børs. NA24 har loddet stemningen.

NA24 iMarkedet tok en ringerunde for å sjekke temperaturen på meglerbordene. Inntrykket var ensidig. Sommerferien har slått til for fullt.

- Det er veldig stille, feriestille. Dette er den stilleste dagen så langt i sommer, er at av svarene som møte NA24 iMarkedet.

NA24 - din næringslivsavis

Der er kun omsatt aksjer for drøyt 3,5 milliarder kroner rundt en time før Oslo Børs gir seg for uken. Statoil er det mest omsatte selskapet på like over 725 millioner kroner, mens det er langt ned til de neste aksjene. Norsk Hydro og Telenor med en omsetning på 298 millioner kroner hver.

- Mange som er ute og reiser og er på hyttene sine, forklarer megleren videre.

Snart helg
- Det er rimelig sommerstille og det er snart helg, det er ikke noe mer å si om det, er den korte kommentaren NA24 iMarkedet møter ved et annet meglerbord.

Meglerbordene svarer rask på de innkommende telefonene denne dagen. Når det blåser som verst må kundene vente en stund før de møter en aksjemegler på andre siden av tråden. Slik er det ikke i dag.

Retningsløst
- Sommermarkedet har slått inn og det er avventende. En del resultater har blitt sluppet og markedet fokuserer og leter etter de negative tingene og tar tak i de, sier en annen megler til NA24 iMarkedet.

- Telenor legger frem veldig bra resultat, men faller likevel tilbake, fortsetter megleren og rekker akkurat si at markedet er retningsløst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere