NA24.no

- Solgte tidenes dyreste bolig i Finnmark

Boligen som ble solgt for 8,7 millioner kroner ligger på toppen av bygget i Batteriparken, Hammerfest.
Boligen som ble solgt for 8,7 millioner kroner ligger på toppen av bygget i Batteriparken, Hammerfest. Foto: Eiendomsmegler 1 Nord-Norge
Sist oppdatert:
- Boligen er helt unik, sier eiendomsmegler.

Det er en utsiktsrik leilighet som forrige uke ble solgt som tidenes dyreste i Finnmark. Hele 8,7 millioner kroner måtte kjøperen ut med for å kapre leiligheten.

- Jeg har sjekket litt og har ikke klart å finne noe dyrere som har blitt solgt i Finnmark. Det nærmeste er en enebolig på 7 millioner. Jeg påstår at dette er den dyreste boligen i Finnmark, sier eiendomsmegler Fred Johansen, i Eiendomsmegler 1 Nord-Norge, til Nettavisen. 

For 8,7 millioner kroner får kjøper en 165 kvadratmeter stor leilighet med fire soverom, tre kjøkken, stue, en mulig vinterhage og to parkeringsplasser i parkeringsgarasjen.

Eiendomsmegler Fred Johansen mener boligen i Batteriparken er den tidenes dyreste i Finnmark.

Unik utsikt
Boligen ligger i toppetasjen på et stort byggeprosjekt i Hammerfest. Prosjektet heter Batteriparken og ligger sentralt til i byen.

Hvorfor tror du boligen gikk til denne prisen?

- Det er jo den mest unike og spesielle leiligheten i Hammerfest. I tillegg har den sykt bra beliggenhet, sier Johansen. 

Toppleiligheten har en 200 graders utsikt over hele byen. 

Det er flere ledige boliger i boligprosjektet i Batteriparken, men ingen av den samme kaliberen. 

Lokal kjøper
Johansen forteller at det var to interessenter på leiligheten i Batteriparken som Eiendomsmegler 1 Nord-Norge har jobbet med. Den ene interessenten falt tidlig ut, mens de brukte to måneder på å jobbe med han som til slutt endte opp som kjøper.

- Kjøper får mulighet til å gjøre de endringene han vil gjøre for å gjøre leiligheten om til hans drømmeleilighet, sier Johansen.

Dette er utiskten Batteriparken reklamerer med. De fleste boligene skal ha balkong.

Johansen kan ikke si noe om hvem kjøper er, men forteller at det er en lokal familiemann fra Hammerfest.

Leiligheten vil bli tatt over i mai 2015.
I følge Finnmark Dagblad ligger snittprisen per kvadratmeter på boliger i Hammerfest som ligger på Finn.no på 25.972 kroner. Boligen i Batteriparken fikk en snittpris på 52.727 kroner.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere