NA24.no

- Stine (27) er en «vidunderjente»

Foto: Eirik Hagesæter, Bergensavisen
Hun har solgt boliger for over en halv milliard kroner.

På under to år har eiendomsmegler Stine Larsen Sandvik (27) solgt boliger for 503 millioner kroner. I snitt selger hun over to hus i uken.

Larsen begynte som meglerfullmektig i 2012. Det første året solgte hun eiendommer for 222 millioner kroner. I år har hun solgt for 281 millioner kroner.

Målet var å løfte omsetningen med rundt en femtedel i 2013. Dette passerte hun mandag.

- Selv om jeg er svært fornøyd med å være blant de tre beste i vår kjede hadde det selvsagt vært ekstra kjekt å være første jente på toppen av pallen, sier hun til Nettavisen NA24.

Den unge megleren innrømmer at det er vanskelig å skille jobb fra fritid, antall timer tenker hun ikke mye over.

- Teller jeg utelukkende tid på kontor, i møter med kunder og på visning utgjør det rundt 70 timer per uke. En del av jobben blir å påse at arbeidsmengden ikke går ut over kvaliteten på leveransen. Det skal legges til at antallet selvsagt varierer noe og at det finnes roligere perioder i løpet av et år hvor antallet timer er lavere, sier hun.

Florø-jenten er eiendomsmegler hos Privatmegleren i Bergen. Mye tyder på at årets salgstall kunne vært enda bedre. I mars hadde hun én måned fri i forbindelse med sitt eget bryllup.

- Målet for 2014 er å på ny øke omsetningen med nye 20 prosent, sier hun.

Ring meg

Nils O.M. Nordvik har over 40 ansatte, og er en av Oslo mest profilerte meglere. Han skryter uhemmet av det unge talentet.

- Jeg har unge meglere som har gjort det bra, men ikke så bra, sier han til Nettavisen NA24.

Kjendismegleren er ikke snauere enn at han tilbyr Stine Larsen Sandvik jobb.

- Hun er meglerbransjens «wonder girl». Hun må gjerne åpne avdeling for Nordvik & Partners i Bergen. Be henne ringe meg, sier han og ler.

Flere kvinner lykkes

Nordvik synes det er hyggelig å se at stadig flere kvinner lykkes i bransjen. Han forteller om flere visningsassistenter som har blitt «utmerkede» eiendomsmeglere.

- Det er helt klart et yrke for begge kjønn. Det er viktig å kunne trå til og være på hele tiden. Tilgjengelig er svært viktig, sier han.

Som ung megler på slutten av 80-tallet solgte Nordvik 150-200 boliger i året.

Blant de beste

Nesten all boligformidling skjer gjennom en megler som er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund. Forbundet er imponert over innsatsen til Stine Larsen Sandvik.

- Jeg håper inderlig at hun har et godt nettverk rundt. Felles for oss alle et at døgnet har 24 timer, sier Finn Tveter, direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund.

Tveter er usikker på om den ungens meglerens salgstalent er historisk.

- Hun er nok ikke unik, men hun er blant de beste, sier han.

Har du nyhetstips? Tips tommy.brakstad@nettavisen.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere