NA24.no

- Stordalen truer fiffens party-plass

Sist oppdatert:
Turbo-Petter skal være den farligste mannen for svenskefiffens dansegulv.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Den norske hotellkongen Petter Stordalen er kåret til den mest innflytelsesrike mannen på Stureplan i Stockholm, arenaen hvor den svenske fiffen boltrer seg.

NA24 - din næringslivsavis

På en liste over de 100 mest innflytelsesrike på Stureplan utarbeidet av stureplan.se regnes Petter Anker Stordalen som den fjerde mest innflytelsesrike på Stureplan våren 2008.

Knuser Zlatan
På førsteplass finner man den svenske superartisten Robyn Carlsson etterfulgt av Sveriges Google-sjef Stina Honkamaa og modellmammaen Mika Kjellberg.

Men bak pallplassene og Stordalen finner man A-kjendiser som kronprinsesse Victoria (15.), prinsesse Madeleine (32.) og Zlatan Ibrahimovic (30). Stordalen har for øvrig fått den plasseringen som kronprinsesse Victoria hadde ved forrige måling.

- Den norske hotellentreprenøren har valgt bort Stureplan når han plasserte sitt ambisiøse businesshotell i Stockholm. Det er alvorlig, ettersom Stordalens hotell skaper spennende sosiale scener som tiltrekker Stureplanspublikummet bort fra akkurat Stureplan og gjør han til den største trusselen mot Stureplan som Skandinavias navle akkurat nå, skriver Stureplan.se som plasserer Stordalen rett under pallplass.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Stureplan er stedet hvor blant annet norske prinsesse Märtha og Ari Behn går ut, når de er på celebert besøk i Sveriges hovedstad.

Les mer: Guide til de svenske kjendisenes favorittsteder

Styrtrik
Petter Stordalen har skapt seg en imponerende formue på kort tid. Mannen som startet karrieren som jordbærselger på torget i Porsgrunn, har tatt steget opp i eliteklassen blant norske investorer.

Beregninger NA24 har gjort av Petter Stordalens eiendeler tidligere viser at superinvestoren sitter på en bruttoformue opp mot fantastiske 10 milliarder kroner.

Dermed har Stordalen nesten doblet sin formue på kun to år. Kapital anslo Stordalens formue til 4,5 milliarder kroner i 2006, mens den året etter ble anslått til 7 milliarder kroner.

- Choice er et rikt selskap. Det er også blitt et rikt fellesskap. Ellers har jeg ingen kommentar, sa Petter Stordalen til NA24 da.

Les mer her: Turbo-Petter god for 10 milliarder

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere