*Nettavisen* Økonomi.

- Største avtalen de siste årene

PSI har inngått avtale med stor dagligvarekjede i Norge.

Det heleide datterselskapet av PSI Group, PSI Systems, har i dag signert en eksklusiv avtale med en ikke navngitt dagligvarekjede i Norge.

Rammeavtalen, som omfatter både levering og service tilknyttet kontanthåndteringsløsninger fra CashGuard, strekker seg over 2 år og har et potensial på inntil 1900 CashGuard-systemer.

Dette er den største enkeltstående rammeavtalen PSI har inngått de siste årene, skriver selskapet i en melding.

- Denne avtalen markerer en viktig milepæl - ikke bare for PSI og CashGuard - men for hele utviklingen av sikre og lukkende kontanthåndteringsløsninger i dagligvare- og detaljhandelen. Tidligere har vi hatt meget god erfaring med store rammeavtaler som dette - med betydelig utrulling av CashGuard-enheter i løpet av avtaleperioden - og dette kommer som enda en bekreftelse på den meget gode etterspørselen vi opplever inn i det nye året, sier Jørgen Waaler, konsernsjef i PSI Group.

I tillegg til en komplett løsning for kontanthåndtering og CashManagement, skal PSI også levere support, service og opplæring.

- Denne avtalen viser samtidig at salgs- og vekstpotensialet er stort også i etablerte markeder, avslutter Jørgen Waaler

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag