NA24.no

- Største avtalen de siste årene

PSI har inngått avtale med stor dagligvarekjede i Norge.

Det heleide datterselskapet av PSI Group, PSI Systems, har i dag signert en eksklusiv avtale med en ikke navngitt dagligvarekjede i Norge.

Rammeavtalen, som omfatter både levering og service tilknyttet kontanthåndteringsløsninger fra CashGuard, strekker seg over 2 år og har et potensial på inntil 1900 CashGuard-systemer.

Dette er den største enkeltstående rammeavtalen PSI har inngått de siste årene, skriver selskapet i en melding.

- Denne avtalen markerer en viktig milepæl - ikke bare for PSI og CashGuard - men for hele utviklingen av sikre og lukkende kontanthåndteringsløsninger i dagligvare- og detaljhandelen. Tidligere har vi hatt meget god erfaring med store rammeavtaler som dette - med betydelig utrulling av CashGuard-enheter i løpet av avtaleperioden - og dette kommer som enda en bekreftelse på den meget gode etterspørselen vi opplever inn i det nye året, sier Jørgen Waaler, konsernsjef i PSI Group.

I tillegg til en komplett løsning for kontanthåndtering og CashManagement, skal PSI også levere support, service og opplæring.

- Denne avtalen viser samtidig at salgs- og vekstpotensialet er stort også i etablerte markeder, avslutter Jørgen Waaler

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere