- Styrtrik russer selger seg selv

31.10.13 14:37

For noen år siden ble det publisert bilder av en stolt og lubben liten mann med rosenrøde kinn. På bildene poserer han inne i et forgylt palass av et herskapshus. Mannen i kledd store pelskåper, dresser og rosa morgenkåper.

Bildene har siden sirkulert rundt på nettet. Denne gangen er det engelske storavisen Daily Mail som omtaler mannen.

Rik singel mann
Mannen ble kjent som «Modern Russian Prince», nå omtales han som «Rich Serbian Bachelor» og går under navnet Don Milisav Juan Gonzales Brzi.

I 2009 begynte de første bildene å sirkulere på nett. Den nyeste kontaktannonsen Nettavisen kan finne på mannen lå på Mambo.ru. En russisk datingside.

Der står det at Don Milisav Juan Gonzales Brzi er 39 år og ønsker en yngre dame mellom 16 og 20 år.

Fra annonsen kan man se at han ønsker en lojal og kjærlig kvinne som er villig til å transformeres til en prinsesse. Triste tapere vil han derimot ikke ha.

Denne mannen har virkelig bestemt seg for å gifte seg kommer det frem i annonsen. Uheldigvis for alle de frierinenne som skulle føle seg fristet er dette en falsk profil.

Dette er hva du kan få
På bildene poserer han rundt om i sitt herskapshus for å vise hva man kan få hvis man gifter seg med han.

39-åringen søker kvinner mellom 16 og 20 år som han tilbyr rikdom og luksus i bytte mot ekteskap. Under alle bildene følger bildeteksten: «Til alle ugifte kvinner som kunne tenke seg å tilbringe livet deres ved min side og med all skjønnheten ved mitt hjem.»

BLA TIL NESTE SIDE FOR Å SE BILDER.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.