NA24.no

- Tandberg-oppkjøp nært forestående

Sist oppdatert:
Markedsaktører forventer «snarlig bud» etter at selskapet trakk seg fra konferanse.

Tandberg kan bli kjøpt opp i løpet av de nærmeste dagene. Flere uavhengige markedsaktører sier fredag ettermiddag til NA24 at det kan komme et konkret bud i løpet av kort tid.

NA24 - din næringslivsavis

Tandberg-aksjen er kort tid før børsslutt fredag opp 3,6 prosent til 113,75 kroner på rykter om et nært forestående oppkjøp.

Det ble tidligere i dag kjent at Tandberg har trukket seg fra et investorseminar i regi av SEB Enskilda i Frankfurt 11.september. Forklaringen skal være at Tandberg-styret ikke vil at selskapets ledelse skal gjøre noen offentlige opptredener på grunn av «eksisterende forhold» . Det skriver TDN Finans.

Markedsaktører NA24 har snakket med indikerer at et bud er svært nært forestående, kanskje kun dager unna.

Oslo Børs har fått med seg kursoppgangen, men kaller det kun spekulasjoner.

- Overvåkerne har selvfølgelig registrert at den har gått noen prosent. De har ikke funnet noen indikasjoner som gir grunn til ytterligere undersøkelser. Det er nok naturlige spekulasjoner, sier pressetalsmann Tor Arne Olsen på Oslo Børs til NA24

NA24 fikk ikke kontakt med Tandberg fredag ettermiddag, men overfor TDN Finans avdramatiserte Tandbergs investorkontakt Geir L. Olsen betydningen av forfallet på den aktuelle konferansen og mener dette skyldes en policy om ikke å avholde presentasjoner i siste måned av et kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere