NA24.no

- UFO angrep oss

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Det skal ikke bare være mafiaen som herjer i Italia.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Italienske myndigheter tror romvesener angrep landet i 2004, ifølge Daily Telegraph.

NA24 - din næringslivsavis

I en rapport som har lekket ut til italienske aviser kommer det frem at landets myndigheter tror romvesener testet hemmelige våpen på landsbyen Canneto di Caronia, som ligger ved Palermo, i 2004.

Bakgrunnen er at det for tre år siden oppsto en rekke uforklarlige branner i husholdningsartikler som kjøleskap, tv-er og mobiltelefoner. Flerfoldige eksperter, militært personell, forskere og ingeniører ble fraktet til landsbyen for å etterforske fenomenet.

- Tok plutselig fyr
Ildspåsettelse ble raskt avvist som årsaken, og en forbløffet forsker ble intervjuet da han beskrev hvordan han hadde sett en elektrisk kabel, som ikke var koblet til noen stikk-kontakt, plutselig tok fyr.

De lokale innbyggerne skyldte raskt på overnaturlige krefter, og sågar Vatikanets sjefseksorsist Gabriele Amorth sa seg enig, og at han hadde sett demoner overta hus og vise seg i elektriske produkter tidligere.

Testet hemmelige våpen
Etterforskningen som har tatt to år og kostet rundt 12 millioner kroner har fått en uventet konklusjon. Rapporten som er lekket fra det sivile forsvarsdepartementet sier at den mest sannsynlige årsaken var «romvesener som testet hemmelige våpen».

Rapporten sier også at brannene ble forårsaket av elektromagnetiske bølger som ikke var menneskeskapt og som hadde en styrke på mellom 12 og 15 gigawatt. Rapporten melder sågar også om en mulig landingsplass for UFO i nærheten av Caronia.

- Dette er ikke den endelige rapporten. Vi arbeider fortsatt med våre konklusjoner og dette har blitt lekket, sier Sicilias sivile forsvarssjef Francesco Mantegna Venerando, ifølge Daily Record.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere