NA24.no

- Vi fortjener å tjene bra

Steffan Ludvigsen og Morten Ramm fyller Spektrum.
Steffan Ludvigsen og Morten Ramm fyller Spektrum. (TV 2)
Sist oppdatert:
Morten Ramm har solgt billetter for flere millioner kroner.

Morten Ramm, kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen» har i kveld premiere på TV 2 med programmet «Morten Ramm fyller Spektrum.» Et kamerateam har fått være med på arbeidet med det ambisiøse prosjektet. Han greide det til slutt. Han solgte alle billettene, og nå er han i full gang med å selge billettene til en ekstraforestilling.

Ingen vil ut med hvor mye Morten Ramm og produksjonsselskapet Publicom vil tjene på de to forestillingene som går av stabelen 24. mars i år. Dersom man regner ut billettomsetningen for det utsolgte hovedshowet, så kommer man til 3,7 millioner. Derfor skulle en tro at Morten Ramm & co kan se frem til en god lønningsdag.

Komikeren selv er nøktern, og påpeker hvor dyrt det er å leie Oslos største konsertarena.

- Det er en grunn til at folk ikke leier Oslo Spektrum. Lokalene er veldig dyre. I tillegg så må vi jo ha store skjermer og kameracrew, sier Ramm til NA24.

Fortjent
Komikeren vil heller ikke spekulere i hvor mye penger det er snakk om, men innrømmer at det kan bli snakk om et pent beløp.

- Hvis vi selger bra til ekstraforestillingen, så kan det bli en god dag. Men det fortjener vi også. Vi er tøffe som turte å leie spektrum, sier han.

Det er Publicom som står bak produksjonen av showet. De er svært fornøyde med å ha solgt ut hovedshowet, og er godt i gang med å selge ut billettene til ekstraforestillingen tidligere samme dag.

Kjetil Kristoffersen i Publicom vil ikke ut med hvor mye Ramm & co kommer til å tjene på showet.

- Alt tyder på at vi kommer til å tjene penger. Hvor mye vet vi ikke ennå. Det avhenger av inntektene fra ekstraforestillingen, sier Kristoffersen.

Han legger til at det er snakk om veldig små marginer for å tjene penger på en forestilling i Spektrum

Morten Ramm fyller Spektrum.

Programmet «Morten Ramm fyller Spektrum» fikk terningkast 2 i Dagbladet.

- Jeg synes vi fortjener et sted mellom tre og fem på terningen, sier komikeren, som påpeker at det er grenser for hvor morsomt et dokumentarprogram kan bli.

- De som liker meg, kommer til å kose seg foran skjermen i kveld. De som ikke er blitt kjent med meg ennå, kommer nok til å synes det blir litt mye Morten Ramm, sier komikeren.

En av Norges fremste
- Grunnen til at vi valgte Spektrum er at vi syntes det var gøy å finne ut om Morten kom til å greie å fylle salen. Det greide han, og vi er veldig fornøyd med det. Han er i ferd med å bli en av Norges aller fremste komikere, sier Kjetil Kristoffersen.

Trond Albert Skjellbred, PR-rådgiver i Nor PR sier seg enig.

- Man har et knippe toppkomikere i Norge, som Harald Eia, Espen Eckbo og Atle Antonsen. Det er stort å fylle opp Spektrum, og han har vært flink til å få oppmerksomhet rundt det, sier Skjelbred

Pinlig om han ikke hadde klart det
- Han får det til mye takket være innsatsen i «Torsdag kveld fra Nydalen», der han var en av de viktigste. Det tar tid før slike programmer blir etablert. «Nytt på nytt» har jo holdt på i 10-11 år, mens «Torsdag kveld fra Nydalen» bare har vært på luften i 2-3 år. Så det er tøft av han å gå solo allerede, sier PR-rådgiveren.

Trond Albert Skjelbred mener at oppsetningen av showet i Oslo Spektrum har vært svært vellykket PR-messig.

- Absolutt. Det hadde vært pinlig hvis han ikke hadde klart det. Men det er tøft gjort å si så klart hva man vil, og det er imponerende at han har klart det, utttaler Skjelbred.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere