NA24.no

Foto: Marius Hauge

- Vi har snudd utviklingen

Positiv utvikling for NextGenTel.

Bredbåndsselskapet NextGenTel leverte et overskudd før avskrivninger på 40 millioner i tredje kvartal. Dette er det beste kvartalsresultatet så langt i år.

Stabil kundemassse
Sommeren er høysesong for flytting, og med flyttingen følger store bevegelser i kundemassen hos bredbåndsselskapene. NextGenTel har beholdt kundemassen gjennom sommeren, og ved utgangen av tredje kvartal hadde selskapet 190 000 linjer.

I tillegg til stabilitet i kundemassen, er det vekst i omsetningen gjennom året. I tredje kvartal omsatte selskapet for nær 230 millioner kroner og hittil i 2011 er totalomsetningen 682,4 millioner kroner. Resultatet på 40 millioner før avskrivninger er identisk med tilsvarende kvartal i fjor, og det beste kvartalsresultatet så langt i år.

Les også:Går for ny lilla drakt

Direktør for marked og kommunikasjon i NextGenTel, Morten Ågnes, kommenterer tallene slik i meldingen:

- Vi opplever en fin økning både i omsetning og EBITDA gjennom kvartalet, og på tross av at omsetningen i fjorårets tredje kvartal lå en smule høyere enn i år leverer vi identiske resultater. Dette betyr at vi har en mer effektiv drift med en relativt høyere lønnsomhet enn tidligere, og tallene bekrefter det vi tidligere har sagt om at vi er i ferd med å snu den negative utviklingen vi opplevde i løpet av fjoråret.

Les også:- NetCom er sexinspirert

Flere vi ha bredbånds-TV
Mens kundemassen innenfor ordinært bredbånd er stabil, merker NextGenTel en til dels kraftig vekst innen bredbånds-TV. Antallet TV-kunder økte med 3000 i løpet av tredje kvartal, og det er nå 10 000 NextGenTel-kunder som får fjernsynssignalene sine levert via bredbåndet.

- Innen TV venter vi en fortsatt vekst. Med bredbånds-TV ser man det man vil, når man vil. Vi leverer alle de vanlige kanalpakkene, og vi har et filmbibliotek med mer enn 3000 titler. I en digital fjernsynsverden er bredbånds-TV det naturlige valget, og dette regner vi med at flere og flere vil oppdage.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere