NA24.no

– Du har ikke funnet tannreguleringen min?

TAPT OG FUNNET: Stian Torp slet ikke med å finne seg et antrekk blant de mange gjenstandene som er glemt igjen under årets Fredrikstad Cup.
TAPT OG FUNNET: Stian Torp slet ikke med å finne seg et antrekk blant de mange gjenstandene som er glemt igjen under årets Fredrikstad Cup. Foto: Erik hagen (Fredrikstad Blad)
Sist oppdatert:
Her sitter Stian Torp (31) oppdresset i glemte ting fra årets Fredrikstad Cup. Eiendeler som kan fylle opp en hel håndballbane.

Fredrikstad Cup ble en formidabel suksess. Men såpass mye koste håndballspillerne seg at de i all viraken glemte igjen det meste, skriver Fredrikstad Blad.

– Det er tydelig at folk glemmer mer, og det skyldes nok at det skjer mer under cupen vår, gliser Stian Torp.

Han er rutinert logistikksjef under håndballfesten, men synes det er oppsiktsvekkende mange gjenstander som har blitt igjen i Fredrikstad.

Supporterklubb

Torp har brettet et lite utvalg over en av banene i Kongstenhallen.

Her ligger treningsdresser med logoer fra blant annet Flint, Fet, Hundvåg og Eidsvold og ikke minst Hvaler IL. Faktisk har den sistnevnte klubben fra øyriket også glemt igjen sitt medisinskrin.

– Det kan nok hende at Hvaler IL kan få en egen supporterklubb en plass i Afrika, sier Torp og forteller med det at uavhentede ting vil bli sendt til helt andre breddegrader.

– Vi gir folk nå en måned på seg til å hente gjenglemte ting. De som er innenfor Østfolds grenser må hente tingene selv, mens vi sender avgårde gjenstander til de utenfor fylket, forteller Torp.

Fant mopednøkkel

– Hva er det mest spesielle som er gjenglemt?

– Det var en fortvilet person som stilte følgende spørsmål:

– Du har ikke funnet tannreguleringen min?

Torp kunne dessverre ikke hjelpe den uheldige som slet med å holde tennene på plass.

– Derimot var personen som hadde surret bort nøkkelen til sin moped langt heldigere. I en stor søppelsekk med mye rart, fant han utrolig nok nøkkelen.

Proppfulle av hormoner

Blant gjenstandene er det også en Iphone, en lommebok, et skolebevis, solbriller og en astmaventilator. Men også en rekke håndballsko, men kun et fåtall er par.

– Har du noen forklaring på hvorfor så mange kan surre bort så mye?

– Vi må ikke glemme at det er mange unge mennesker som er proppfulle av hormoner. Når de på toppen av dette får dyttet i seg et par sukkerspinn, er det ikke så lett å huske hva du har på eller med deg, sier logistikksjefen.

Les flere nyheter fra Fredrikstad Blad


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere