NA24.no

– Milliardgevinst på kaffesalg

Sist oppdatert:
– Dette kan bli Hennes & Mauritz innen kaffekjedene, sier Espresso House-sjef Adriano Capoferro.

Det norske oppkjøpsfondet Herkules selger den nordiske kaffebar-kjeden Espresso House til selskapet Jab Holding, som eies av en gren av den tyske Benckiser-slekten, skriver Dagens Næringsliv.

Avisen hevder at salgssummen er 2,2 milliarder kroner, noe som da skal gi eierne en milliardgevinst på under tre år. Espresso House-sjef Adriano Capoferro er også på eiersiden og sitter på store kaffeverdier.

TJENER FETT: Adriano Capoferro skal ha tjent milliardbeløp på tre år.

– Vi synes det er kult at dette er et konsept, en logo og en kjede som har internasjonalt potensial. Dette kan bli Hennes & Mauritz innen kaffekjedene, sier Espresso House-sjef Adriano Capoferro, som tidligere bygget opp og solgte kioskkjeden Deli de Luca.

Espresso House, som serverer bakevarer og kaffe til over 60.000 mennesker hver dag, får nå samme eiere som luksusskomerket Jimmy Choo og de kjente merkevarene Bally and Belstaff.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere