NA24.no

– Schibsted varsler avis-sammenslåing

Sist oppdatert:
Schibsted vil onsdag kunngjøre at de slår sammen funksjoner i de fire avisene Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen, melder NRK.

De fire såkalte abonnementsmediehusene samles i én resultatenhet under morselskapet Schibsted Norge, opplyser selskapet onsdag.

Redaksjonene i de fire avisene opprettholdes som i dag, i egne selskaper, under hver sin sjefredaktør som også tar rollen som administrerende direktør i sitt selskap.

– Vi gjør disse endringene først og fremst for å øke farten i utviklingen av nye produkter og tjenester til abonnentene og annonsørene våre, sier Didrik Munch, konsernsjef i Schibsted Norge.

– Det har vært viktig for oss å lage en ubyråkratisk og effektiv organisasjon, der alt ansvar er tydelig plassert. Dette er en naturlig videreutvikling av det samarbeidet vi har bygd mellom disse mediehusene i flere år, sier Munch. (©NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere