NA24.no

1,3 millioner så maling tørke

Foto: HANDOUT
Sist oppdatert:
Norges mest meningsløse program, er en seersuksess.

I en melding kommer det frem at 1.345.000 tv-seere var innom TV-programmet «Hurtigruten – minutt for minutt» på NRK2 mellom kl.19.45 og 03.00 i går. Antallet seere er helt fantastisk, mener statskanalen selv.

- Helt fantastiske tall! Dette prosjektet er på god vei til å bli det nasjonale eventet vi drømte om at det skulle bli, skriver programsjef for Hurtigruten, Rune Møklebust, i en melding.

- Over normalt
Over 1,3 millioner var innom verdens vakreste tv-reise som startet i går da MS Nordnorge la fra kai i Bergen kl. 20.00. Til sammen fikk ”Hurtigruten – minutt for minutt” med seg 160 000 tv-reisende i snitt fra kl. 20.00 til kl. 03.00.

-Seertallene ligger langt over det som er normalt for NRK2. Enda mer imponerende blir det når vi her snakker om en varighet på over 7 timer. Vi gleder oss til å se fortsettelsen, skriver analysesjef i NRK, Kristian Tolonen, i meldingen.

Kanalansvarlig for NRK2, Fredrik Færden jubler også:

- Det er veldig hyggelig for kanalen at publikum setter pris på denne sendingen. Dette er en sending som er totalt forskjellig fra alt annet man får servert på tv, så det er godt å vite at publikum er med. Vi har mange strålende tv-timer foran oss langs kysten nordover.

Mange på nett
I går ble det registrert 51 068 unike brukere på http://nrk.no/hurtigruten/ . Ved lunsjtider har overføringen blitt vist over 245.000 ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere