13.000 får beholde summetonen

Ventelo overtar Angelil-kollaps

23.02.09 08:43

Før helgen gikk teleselskapet Fortel den tunge veien til skifteretten. Selskapet var tom for penger, og hovedeier Eltek Holding, med Angelil-familien i spissen, ville ikke spytte inn mer.

NA24 – din næringslivsavis

Bobestyrer for det havarerte teleselskapet, Bjørn Køhler Thommessen, sa til NA24 at han jobbet intenst med å få videreført ansvaret for kundene. Nå har han lykkes.

Ventelo tar nå over ansvaret for alle kundene til selskapet.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Dermed sikres 13.000 abonnenter at deres mobil-, telefon- , og bredbåndsforbindelse blir opprettholdt.

Det er Ventelo som har levert tjenestene som Fortel har videresolgt, og Ventelo har nå overtatt alle leveranseforpliktelser Fortel hadde.

- Vi har hatt en hektisk prosess med Fortels konkursbo, og da de ikke var villige til å garantere og sikre videre drift valgte vi som produsent av tjenestene å ta vårt ansvar for å sikre videreføring av både fasttelefoni, mobiltelefoni og bredbåndstjenester, sier kommunikasjons- og markedsdirektør i Ventelo, Arne Horvei i en pressemelding.

Overføringen til Ventelo vil ikke merkes av kundene. Alle tjenester, tilleggstjenester og priser vil i forbindelse med overføringen videreføres uendret og ingen kunder vil oppleve at signalene blir borte i overgangen, lover Ventelo.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.