NA24.no

1,5 millioner nye kunder

Foto: Hugo Lande
Sist oppdatert:
Og det på én måned. Telenor gjør det bra i Bangladesh og Pakistan.

Telenor vokser kraftig i Bangladesh og Pakistan. DN skriver at selskapet bare i mai økte kundemassen i de to landene med 1,5 millioner abbonenter.

NA24 - din næringslivsavis

Det vil si at Telenors vekst på en måned tilsvarer TeliaSoneras totale kundemasse i Norge, gjennom NetCom og Chess. Det fyrer oppunder spekulasjonene om at Jan Fredrik Baksaas kommer til å legge inn et bud på TeliaSonera.

Tall fra Pakistan Telecommunications Autorithy viser en halv million nye mobilkunder i Pakistan i mai. Telenor er da den nest største mobiloperatøren i landet, med en markedsandel på 20,6 prosent.

I Bangladeseh forteller Bangladesh Telecommunications Regulatory Comission at Telenors datterselskap GrameenPhone økte antall mobilkunder med 980.000 i mai.

GrameenPhone er den desidert største aktøren i Bangladesh, med en markedsandel på 46,6 prosent og 19,6 millioner krunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere