NA24.no

1881-sjefen går av

(1881)
Sist oppdatert:
Stig Eide Sivertsen forlater Opplysningen med øyeblikkelig virkning.

Styret i Opplysningen AS og konsernsjef Stig Eide Sivertsen er i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet med bakgrunn i forskjellig syn på den videre strategien for selskapet.

- Det er ingenting dramatisk. Det er litt for stor uenighet mellom styreformannen og meg til at vi kan fortsette videre. Da har vi bestemt oss for å gå hver vår vei. Det er ikke noe mer enn det, sier Sivertsen til NA24.

Går av med en gang
Sivertsen fratrer som konsernsjef med øyeblikkelig virkning. Til NA24 sier han at han ikke har noe nytt å gå til ennå.

- Vi takker Sivertsen for den jobben han har gjort for selskapet, og respekterer at vi har ulikt syn på selskapets videre strategi. Vi ønsker ham lykke til videre, skriverr styrets formann Ditlef de Vibe.

- Det er vemodig å forlate Opplysningen. Det jobber mange flinke mennesker i Opplysningen og Carrot/Intelecom som jeg kommer til å savne, er Sivertsens avslutningskommentar.

Dame overtar
Ditlef de Vibe har satt inn Anne-Karin Sogn sin konstituert konsernsjef. Hun har ledet den tradisjonelle opplysningsdelen av Opplysningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere