NA24.no

Søkkrik på finansfester

Sist oppdatert:
Han selger fest og moro for 350 millioner til Ola Mæhle og resten av den norske finanseliten.

Odd Sørli er tidligere mest kjent for å ryke ut etter tredje port i slalåm, men har de siste årene kjørt utfor med finanseliten.

NA24 - din næringslivsavis


- Liker oss
Norges mest sentrale finansaktører ringer alltid tidligere slalåmløper Odd Sørli når de skal feire seg selv, eller sine venner med overdådige fester. Da spares det ikke på godene.

- Finansfolket liker vel oss for at vi gjør en god jobb da, sier Sørli på telefonen i St. Tropez, hvor han arrangerer investor Ola Mæles forsinkede 50-årslag.

Mæle har flydd inn 150 av sine venner til fest og moro. Der feirer finansfiffen hverandre etter kraftig opptur i aksjemarkedet de siste månedene.

Detaljer
Sørlis selskap Off Piste arrangerer 120 til 150 turer og fester i året.

Dette er de godt pressedekte festene, som da hotelleier Petter Stordalen hadde sitt maskeball på Bygdøy. Sørli arrangerte også Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagens bryllup, og hans svulstige 50-årsfest. Samme mann var sentral da Torstein Tvenge fylte skipet «Sea Dream» med 120 gjester og den britiske popartisten Elton John underholdt Christen Sveaas og hans venner.

- Hvorfor velger alle finansfolk dere?

- Det handler mye om nøye planlegging og detaljer. Kanskje vi også leverer litt bedre enn det kundene forventer, sier gründeren av partyselskapet Off Piste.

- Hvordan gikk det i fjor?

- Det ligger vel rundt det samme nivå som året før, sier han.

Internasjonalt
Totalt har Off Piste omsatt for rundt 350 millioner kroner de fem siste årene på å arrangere fester. Driftsmarginen ligger på rundt ti prosent.

- Vi har jobbet strategisk de siste årene med å tilrettelegge for arrangementer i finanshovedstedene i Europa, sier daglig leder Jan Axel Syberg i Off Piste til NA24.

Han puster og peser opp et fjell på den spanske øya Mallorca med kunder. Syberg har en million kroner i lønn for å ta seg av kundene sine, ifølge årsberetningen i 2006. Selskapet har 15 ansatte som nå også jobber strategisk mot festfiksing i finanssentrum som London og Zürich.

- Vi arrangerer noe nesten hver tredje dag, og ser utover Norge, sier han, mens han må løpe tilbake til kundene

Kontantmaskinens eiere
Selskapet Off Piste ble etablert i 1996, og har fire eiere.

Odd Sørli og kona Siri Moseng Sørli eier 35 prosent hver av festbedriften gjennom investeringsselskapet Sos Invest.

Daglig leder Syberg har 15 prosent gjennom selskapet Twenty Four Seven. Marit Murstad har åtte prosent, og R-Partners har syv prosent, alt ifølge siste tilgjengelig regnskap i 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere