NA24.no

230 millioner til Veidekke

(Scanpix)
Skal bygge flere hundre nye leiligheter.

Veidekke Entreprenørs distriktskontor i Follo/Indre Østfold har inngått avtaler om nye byggeoppdrag verdt 230 millioner kroner ekskl. mva.

106 leiligheter
Den største kontrakten er med Strandliveien AS og gjelder oppføring av 106 leiligheter på Kolbotn i Oppegård kommune utenfor Oslo.

Leilighetsprosjektet på Kolbotn består av fem blokker, hver på fem etasjer pluss garasjekjeller. Totalt brutto areal blir cirka 15.000 m2, opplyser Veidekke.

Arkitekt er Petter Bogen Arkitektkontor AS. Kontrakten er på 194 millioner kroner ekskl. mva. og er en totalentreprise.

Halvparten er solgt
Byggherre Strandliveien AS er et selskap der Malthe Winje Eiendom AS og Veidekke Eiendom AS eier 50 prosent hver. Byggestart er i første kvartal 2010, og arbeidene skal være ferdig høsten 2011. Over halvparten av leilighetene er allerede solgt (55 av 106).

Øståsen Son er et boligprosjekt med ti leiligheter fordelt på to bygg, hvorav 6 nå er solgt. Oppdragsgiver er Veidekke Eiendom AS og kontrakten er på 8,7 millioner kroner ekskl. mva. Byggestart er i februar måned og ferdigstillelse i oktober 2010.

Norwegian Outlet på Vestby har inngått avtale om et tilleggsbygg som skal inneholde tre forretninger på til sammen 3.000 m2. Oppdragsgiver er Big Box Vestby AS, og kontrakten er på 16,7 millioner kroner ekskl. mva. Byggestart er i februar og ferdigstillelse juni 2010.

Skogveien 22-28 på Ås er to boligblokker med totalt 28 leiligheter som skal rehabiliteres. Oppdragsgiver er Studentsamskipnaden på Ås (SiÅs) og kontrakten er på 9 millioner kroner ekskl. mva. Byggestart er januar måned og ferdigstillelse oktober 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere