NA24.no

Foto: Scanpix

24Seven i pluss

Sist oppdatert:
IT-selskapet øker inntektene og melder om pluss på bunnlinjen.

Tross et utfordrende marked og fortsatt påvirkning av finanskrisen i en rekke markeder, har 24SevenOffice klart å snu driften til å vise pluss på bunnlinjen. Det skjer samtidig med at konsernet melder at kostnadseffektiviseringstiltakene har fått full effekt.

Pluss
Selskapet kan i rapporten for tredje kvartal vise til driftsinntekter på 17,2 millioner kroner og et overskudd fra driften på 0,25 millioner kroner. Til sammenligning så omsatte 24SevenOffice (TFSO) i samme periode i fjor for 15,3 millioner kroner.

Da viste driften et underskudd på 2,4 millioner kroner. Resultatet før skatt endte på pluss 110.000 kroner i årets tredje kvartal, mot minus 2,25 millioner i samme periode i 2008.

Lav prising
TFSO er ikke fornøyde med prisingen på selskapet, og viser til den lave verdsettelsen selskapet har sammenlignet med tilsvarende Saas-selskaper i USA.

Ifølge en oppstilling i TFSOs tredje kvartalsrapport, så prises selskapet til rett over en ganger salg, mot knappe 3 tre ganger salg for Netsuite og over fem ganger salg for selskapet salesforce.

SaaS, eller Software as a Service, er en bransje hvor selskapene hoster applikasjoner for kundene som bruker disse via nettleserne i stedet for å ha dem lagret lokalt. TFSO er konsentrert om SaaS-løsninger innen ERP, CRM og prosjekt- og samarbeidsapplikasjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere