NA24.no

24SevenOffice øyner overskudd

Etter et nytt kvartal med store røde tall mener selskapet at de ser pluss til våren.

It-selskapet 24SevenOffice fortsatte å logge store underskudd i fjerde kvartal, og klarte ikke tross stor vekst i inntektene å generere en positiv kontantstrøm.

NA24 - din næringslivsavis

Styret i selskapet er imidlertid nå av den oppfatning at selskapet skal bli lønnsomt fra og med andre kvartal i år.Det er basert på en fortsatt sterk vekst gjennom første kvartal. Omsetningen i første kvartal forventes å havne på 19 millioner kroner.

I fjerde kvartal omsatte 24SevenOffice for 16,4 millioner kroner og fikk et driftsresultat på minus 12 millioner kroner. Av driftsunderskuddet tilskrives 6,9 millioner kroner engangsposter. Resultatet før skatt endte på minus 11,9 millioner kroner.

I fjerde kvartal 2007 hadde selskapet inntekter på 6,4 millioner kroner og et driftsunderskudd på 20,1 millioner kroner. Resultat før skatt endte da på 19,7 millioner kroner i minus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere