NA24.no

Reitan kan ta mer av Lidl

Odd Reitan gründer av REMA 1000
Odd Reitan gründer av REMA 1000 Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Dagligvarekongen kan ta over enda flere Lidl-butikker.

I 2008 overtok dagligvarekongen Odd Reitan alle Lidl-butikkene i Norge. Den tyske billigmat-kjeden Lidl valgte å kaste kortene i det norske markedet, etter store tap på bunnlinjen.

Reitan omdannet umiddelbart om Lidl-butikkene til Rema 1000-butikker. Nå kan Reitan være i ferd med å kjøpe mer av Lidls satsing i Norden.

Selger seg ut?
For én uke siden kom det opplysninger om at danske Netto var interessert i å overta Lidls 150 butikker i Sverige, skriver svenske Market. Ryktene går videre på at Reitan-gruppen skal være mulige kjøpere av Lidls butikker i Danmark.

I sum betyr det at Lidls nordiske satsing kan gå mot en avslutning. Dette avvises imidlertid av den nordiske ledelsen, overfor Market.

Har nok penger å kjøpe for
Odd Reitan har i alle fall nok penger å kjøpe for. Reitangruppen leverte et overskudd i 2010 på utrolige to milliarder kroner.

Når jeg blir 60 senere i år, passerer vi 60 milliarder i omsetning. Da er tre magiske grenser nådd, skrev en storfornøyd Colonialmajor Odd Reitan i en pressemelding da resultatene ble lagt frem tidligere i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere