NA24.no

36-åring ny sjef for Hurtigruta

Daniel Skjeldam er tilsatt som ny konsernsjef i Hurtigruten ASA.
Daniel Skjeldam er tilsatt som ny konsernsjef i Hurtigruten ASA. Foto: Hurtigruten ASA
Trygve Hegnar henter Daniel Skjeldam fra Bjørn Kjos.

Daniel Skjeldam er tilsatt som ny konsernsjef i Hurtigruten ASA. Han kommer fra stillingen som kommersiell direktør i flyselskapet Norwegian der han har vært ansatt siden 2002.

Skjeldam er 36 år og utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i 2001. Han er bosatt i Oslo og vil være ukependler til kontoret i Narvik.

- Vi er meget godt fornøyd med å ha fått en kapasitet som Daniel Skjeldam til å lede Hurtigruten, sier styreleder Trygve Hegnar i en pressemelding.

- Skjeldam har vært en sentral person i utviklingen av flyselskapet Norwegian, og bringer med seg meget relevant erfaring til Hurtigruten.

- Jeg ser frem til å være med på å videreutvikle Hurtigruten, som allerede er en ledende aktør i norsk reiseliv. Jeg kjenner selskapet fra min tidligere virksomhet og gleder meg til å bli bedre kjent både med produktet og menneskene, sier Skjeldal i en kommentar.

Skjeldam tiltrer stillingen senest 1. oktober 2012.

Olav Fjell vil stå i stillingen frem til Skjeldam tar over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere