NA24.no

38 Norwegian-flygninger kanselleres hver dag

FØLG MED: Skal du ut og fly med Norwegian denne uken kan det være lurt å sjekke om din avgang går som normalt. Hver dag denne uken har Norwegian valgt å kansellere 38 flygninger.
FØLG MED: Skal du ut og fly med Norwegian denne uken kan det være lurt å sjekke om din avgang går som normalt. Hver dag denne uken har Norwegian valgt å kansellere 38 flygninger. Foto: Johan Nilsson (Scanpix)
Sist oppdatert:
Hver dag denne uka har Norwegian valgt å kansellere 38 flygninger. Først til helgen kommer Norwegians ruter til å gå som normalt.

Oslo (NTB): Streiken i Norwegian ble avblåst mandag, men faren for storkonflikt førte til en så alvorlig salgssvikt at flyselskapet kansellerer nærmere 190 avganger denne uka. 

Les også: Norwegian må kutte enda hardere

Mandag ble 35 flygninger innstilt. Tirsdag og resten av uka er tallet 38.

- Fram til fredag kommer disse flygningene til å være kansellert, men fra lørdag vil rutene gå som normalt, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til NTB.

Han legger ikke skjul på at kanselleringene er uheldig for dem som blir berørt, men sier situasjonen gjorde at flyselskapet ikke hadde noe alternativ.

- Alle passasjerene som er blitt berørt, fikk informasjon om dette forrige uke og ble booket om til neste avgang. I de aller fleste tilfellene dreier det seg om avganger som går maksimalt to timer senere, sier Sandaker-Nielsen.

Les også: Kjos kutter gratisbilletter

Norwegian har over 3.000 flygninger i uka. Sånn sett er antallet kanselleringer relativt beskjedent, spesielt i lys av den kraftige ordresvikten trusselen om storstreik medførte, mener Sandaker-Nielsen. Det er stort sett innenlandsruter med høy avgangsfrekvens som er rammet. (©NTB)


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere