NA24.no

396.000 så «Nårje»

«Nårje»: Otto Jespersen, Henriette Steenstrup og bakerst John Brungot
«Nårje»: Otto Jespersen, Henriette Steenstrup og bakerst John Brungot (TV2)
Knallstart for TV2s humortorsdag.

Det ble knallgode tall for TV 2s oppstart av kanalens humortorsdag i går. Sesongpremieren på Torsdag kveld fra Nydalen hadde 408 000 seere, og en andel på 27 prosent kl 21.45. Nysatsingen «Nårje» med Otto Jespersen, John Brungot og Henriette Steenstrup oppnådde seere 396 000 på premieren kl. 22.45 i går kveld. Markedsandelen var på 33,2 prosent.

- Dette er knallgode tall, og viser at vår sterke satsing på humor virkelig funker. Ekstra moro er det jo at både Torsdag kveld fra Nydalen og Nårje har utspring i vårt eget humormiljø, og at symbiosen mellom den unge generasjonen med komikere og gudfaren selv, Otto Jespersen, virkelig har gått hjem hos seerne, skriver TV 2s kommunikasjonssjef Aleksander Valestrand i en epost til NA24 Propaganda .

Etter «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Nårje» hadde TV 2 også i går satt opp en gjensynsrunde av komiserien «En god nummer to», også den med blant annet Henriette Steenstrup og John Brungot.

- Humor er viktig for TV 2, og vi føler at vi sitter på den mest spennende komiker-gjengen på tv i dag, mener Valestrand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere